Om oss...

Detta är Sagan om ringen iFokus - sajten för alla som helt enkelt älskar sagan om ringen! Utöver just dessa fantastiska böcker, så lägger vi även stor vikt på Tolkien själv, och alla hans verk. 
John Ronald Reuel Tolkien var en man med en oövervinnerlig förmåga att skapa fantastiska sagor, och vi hyllar honom för det. 

Här på sajten finns ingen åldersgräns, du får vara hur ung eller hur gammal du vill, huvudsaken är att du håller en trevlig ton i forumet och respekterar andra medlemmar och deras åsikter och värderinger. Det är också viktigt att du följer sajtens samt iFokus regler

Sajtvärden här på Sagan om Ringen iFokus är Wand och jag har en djup kärlek för litteratur, inte allra minst Sagan om Ringen, vilket ni kanske kan förstå. Under många år har jag älskar böckerna såväl som filmerna, och jag är väldigt nöjd med att ha fått tillfälle att skapa denna sajt för att kunna dela med mig av mitt intresse till övriga fans och Tolkien-älskare. 

Nya medlemmar hänvisas hit.

Har ni några frågor eller funderingar så är det bara att slänga iväg ett mail till mig, jag svarar på allt som går att svara på.

Utöver det så kan jag bara önska er en riktigt trivsam vistelse här på sajten. 
Varmt välkommen hit till oss på Sagan om ringen i Fokus!