Filmatiseringar och skådespelare

Träff med någon Skådis!? :D

2013-08-25 20:08 #0 av: Yen-Chan

Någon som träffat en Sagan om Ringen skådis?! Berätta i så fall hur det var och vem ni mötte! Skulle va kul att veta.

Jag träffade iaf John Rhys Davies (Gimli) på Science Fiction mässan i Göteborg Skrattar Gick runt med ett stort leende på läpparna flera dar sen efteråt. Filmade runt en del med så vill ni se - klicka på länken ^^

http://www.youtube.com/watch?v=MfeKSR8mU5Q

Anmäl
2014-05-01 21:00 #1 av: darkness

Min svägerska har träffat john rhys davies"gimli" och billy boyd "pippin" ^^

Anmäl
2014-05-01 21:02 #2 av: darkness

Hon berätta även att billy var mer frammåt. Han prata och skratta mycket samt att hon fick kramar av honom och ett kort där de håller om varandra :)
John satt på andra sidan av ett bord.. :P

Anmäl
2014-06-27 11:54 #3 av: Sommarek

Jag har träffat en del; jobbade på ett konvent i London under ett par år (inte i rad, alltså, men när eventet väl var igång Skrattar).  Med ett par undantag har alla varit väldigt gulliga och roliga, men av någon anledning är de alla smått förvirrade.

"Gå in till vänster där, så kommer du fram."  *skådis börjar gå åt höger*
"Nej, vänster. Andra hållet."  *skådis backar och ser förvirrad ut*
"Suck. Här, följ efter mig..."   

Anmäl
2014-07-19 11:10 #4 av: Calcifer

Jag har träffat han som spelar Haldir. Det var inte den trevligaste upplevelsen. Första dagen ja, andra dagen nej. Jag fick ett dåligt intryck av honom och var riktigt upprörd och mina vänner höll med om att han var väldigt otrevlig andra gången jag pratade med honom och sen att han stank av alkohol och hade samma kläder som dagen innan gjorde väl inte saken bättre - dvs, han hade förmodligen varit ute och festat som en idiot hela natten. Tycker man kan ha lite bättre pondus när man vet att man en hel dag ska träffa fans som kanske verkligen, verkligen, verkligen vill träffa en och rest långt för att göra det.

"I think the problem with people like this is that
they're so stupid they have no idea how stupid they are."


Anmäl
2014-07-21 16:09 #5 av: Sommarek

#4 Det låter... inte som honom, ärligt talat. Inte för att vi är världsbästisar, direkt, men vi har både träffats och jobbat ihop en del gånger, och har aldrig varken hört någon uppleva något liknande eller hört ett otrevligt ord från karln själv...!

Anmäl
2014-08-04 06:54 #6 av: [Oceansoul]

Har träffat Elijah Wood och Sean Astin. Eftersom att man knappt fick 15 sekunder med Elijah blev det bara en snabb kram, autograf och sedan iväg (det var för mycket folk) Men med Sean Astin kunde man umgås en bra stund.. 

Anmäl
2014-08-11 15:58 #7 av: lekandur

Jag är inte ett dugg avensjuk på dig Oceansoul!! Storgråter

Where you invest your love
you invest your life 

Anmäl
2014-08-11 21:42 #8 av: [Oceansoul]

#7 

Håll koll på Sci-fi mässorna och vilka gäster som dyker upp :) Fick åka från Stockholm till Götet för att träffa Elijah men Sean träffade jag i Stockholm.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.